top of page
Streetlight åpner dører for barna, tilbyr dem redskapene til et bedre liv.

Les om våre programmer.

Studiesenter

Streetlight har to studiesentre, der barna ved og utenfor hjemmet får tilgang til PC'er, bibliotek, og et sted å studere. Her får de leksehjelp, og det fungerer som et sted der de kan få selvsikkerhet og mestringsfølelse. Vi stiller også med skolemateriell og skolepenger.

 

Gjennom studiesentrene, kan vi hjelpe barna med å få en utdannelse. Ved å donere kan du være med på å endre livene deres!

 

Studiesenteret

Vår yrkesskole er en utvidelse av TESDA, der ubemidlede og unge utenfor skolesystemet kan lære seg ferdigheter som kan gi dem bedre jobber.

 

Vi tilbyr blant annet ferdighetsutdanning som:

  • Motorsykkelmekaniker

  • Kjøleskap og aircondition reperatører

  • Sveising

 

 

Programmer har vært effektivt og suksessfullt, der de som har gått på yrkesskolen har landet arbeid før de er ferdige!

 

 

Yrkesskole

Yrkesskolen

Sport og aktiviteter

Gjennom fysisk aktivitet, får barna en plattform der de kan uttrykke seg, bygge karakter og selvsikkerhet, og være aktive.

 

Man sier ofte at "Et aktivt barn er et glad barn", noe vi tror sterkt på. Phoenix Football Club er vårt første initiativ, og laget har blant annet vært med på Norway Cup!

Sport

Vi har gateprogram, myntet på samfunnet rundt oss. Gjennom vår Street Walk, bygger vi relasjoner med barna på gata, og kan prate med dem for å finne løsninger til problemene deres.

 

På Streat Theatre får gatebarna en plattform der de kan vise talentene sine, og få utløp for trauma og stigma. I tillegg viser vi også filmer her.

 

Street Barbeque er et arrangement der vi lager mat og spiser med gatabarna, for å bli bedre kjent med lokalsamfunnet. 

 

Gateprogram

Gateprogram

Helsetjenester

Vi tilbyr medisink hjelp til barna og de ansatte som er den del av Streetlight, hvor de får nødvendige vaksiner og oppfølging. 

t

Helsetjenester

Når gatebarna når slutten av ungdomsårene, lærer vi dem hvordan man betaler regninger og skatt, hvordan lage egen mat, vaske klær, bo for seg selv og andre ferdigheter man trenger som voksen.

 

Å være forberedt på voksenlivet etter å ha bodd på barnehjemmet er viktig, og derfor prøver vi å forberede dem for å bo i lokalsamfunnet sitt på en trygg og bærekraftig måte.

Livsferdigheter og uavhengig liv

Livsundervisning

Familieundervisning

Når barn bli en del av Streetlight, blir hele familien en del av Streetlight. Derfor er det viktig at vi øker kunnskapen til foreldrene om hvordan barna deres har det. Hvordan skal man gjøre det beste ut av det man har? Hvordan sikre at barna får riktig næring når man kommer fra fattige kår?

Barna lærer i tillegg hvordan man skal interagere med voksne mennesker, og skape trygge omgivelser rundt seg.

Det er derfor viktig for oss at foreldrene lærer hvordan man skal behandle barna sine, blant annet ved å gi dem riktig næring, hvordan unngå å ty til vold som disiplinering, og hvordan man kan snakke med barna sine.

Familieundervisning
bottom of page